Skip to main content

Ξεκινά σήμερα η εμβόλιμη 12η αγωνιστική της Super League - Ο Άρης αντιμετωπίζει τη Λαμία

O αγώνας είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες αλλά ειδικότερα για τους κιτρινόμαυρους που βρίσκονται στην 6η θέση με 15 βαθμούς

Ξεκινά η εμβόλιμη 12η αγωνιστική της Super League 1 σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου με τον Άρη να αντιμετωπίζει τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 20:00.

O αγώνας είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες αλλά ειδικότερα για τους κιτρινόμαυρους που βρίσκονται στην 6η θέση με 15 βαθμούς και θέλουν το τρίποντο για να μην μείνουν ακόμη πιο πίσω.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είναι στην 10η θέση με 9 βαθμούς και θέλουν να πάρουν κάτι από το ματς αυτό που θα τους βοηθήσουν στη δική τους μάχη για τη σωτηρία.

Στα αγωνιστικά στην αποστολή των κιτρινόμαυρων θα είναι κανονικά ο Μπράμπετς, ενώ στον αντίποδα θα απουσιάζουν οι Οντουμπάτζο, Ντουκουρέ, Ροντρίγκες, Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Καρακασίδης. Συγκεκριμένα την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ζερβίνιο, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Ντιόπ, Νταμπό, Λούις Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγούρος.

Όσον αφορά τους Λαμιώτες, ο Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει μαζί του τους Ρόμανιτς, Μαρμεντίνι και Μπενίτες και στον αντίποδα επιστρέφουν οι Καραμάνος και Τζανετόπουλος. Αναλυτικά την αποστολή της Λαμίας αποτελούν οι: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Μποάκι.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Τρίτη

Άρης – Λαμία 20:00

Τετάρτη

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 17:00

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 18:00

ΑΕΚ – ΟΦΗ 20:00

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 20:00

Πέμπτη

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 19:00

Ιωνικός – ΠΑΟΚ 21:30