Τρίτη 26 Μαΐου 2020
x

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ

Έως την Παρασκευή θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι για την Α' περίοδο να υποβάλλουν τις αιτήσεις του για τις κατασκηνώσεις του Φορέα.

Από σήμερα 10 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις του οι ενδιαφερόμενοι  της Α΄ κατασκηνωτικής περιόδου για τις κατασκηνώσεις του ΕΦΚΑ.

Από τις διαχειριστικές επιτροπές θα εκδοθούν ενημερωτικά έγγραφα και οδηγίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις και την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις εκάστου εντασσόμενου φορέα.

Ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στις κατασκηνώσεις του ΕΦΚΑ

Οι δικαιούχοι του π.ΟΑΕΕ υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά και τα πρωτότυπα δικαιολογητικά τα προσκομίζουν στο πλησιέστερο Περιφερειακό Τμήμα Μη Μισθωτών (π.ΟΑΕΕ).

Ομοίως, οι δικαιούχοι του π.ΤΑΠΙΤ/Ταμείο Πρόνοιας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΤΑΠΕΜ) θα προσκομίζουν στα ως άνω Περιφερειακά Τμήματα μη Μισθωτών (π.ΟΑΕΕ) την αίτηση συμμετοχής και τα συνημμένα δικαιολογητικά.

Κατασκηνώσεις για όλους τους φορείς του ΕΦΚΑ

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την κατασκηνωτική περίοδο έτους 2019 αφορά σε όλους τους εντασσόμενους φορείς του ΕΦΚΑ δηλαδή, των π.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, π.ΤΑΞΥ, π.ΤΥΔΚΥ, π.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, π.ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, π.ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΑ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΠ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΘ, π.ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, π.ΕΤΑΑ-ΤΑΣ, π.ΟΑΕΕ, π.ΟΑΕΕ-ΤΑΝΤΠ, π.ΟΓΑ, π.ΤΠΔΕ-ΤΥΔΕ, π.ΤΑΠΙΤ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ