Skip to main content

Ξεκινά σήμερα το «λίφτινγκ» στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Όλες οι θύρες θα εξοπλιστούν με τουρνικέ (19 στο σύνολο), ενώ θα γίνει ριζική ανακατασκευή των WC και τοποθέτηση νέου ηλεκτροφωτισμού

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι πρώτες εργασίες βελτίωσης όλων των χώρων του γηπέδου του Άρη, προκειμένου να πληροί τις προδιαγραφές για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του συλλόγου την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό για την 29η αγωνιστική της Super League, σε συνδυασμό με τη διακοπή του Πάσχα, δίνει τη δυνατότητα για να ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος εργασιών.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να γίνει μεταφορά των δημοσιογραφικών θεωρείων στη Θύρα 9, όπου θα δημιουργηθούν 100 θέσεις εργασίας με μόνιτορ, ίντερνετ και όλα τα απαραίτητα, ενώ θα γίνει ανακαίνιση στην αίθουσα Τύπου.

Όλες οι θύρες θα εξοπλιστούν με τουρνικέ (19 στο σύνολο), ενώ θα γίνει ριζική ανακατασκευή των WC και τοποθέτηση νέου ηλεκτροφωτισμού.

Παράλληλα, θα δημιουργηθεί παιδική κερκίδα στη Θύρα 2, ενώ θα γίνουν βελτιώσεις στα αποδυτήρια (εντός και εκτός), τις σουίτες, αλλά και τα γραφείο.

Τέλος, θα γίνουν 12 νέα εκδοτήρια εισιτηρίων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.