Skip to main content

Ταχιάο και Βούγια βλέπει σήμερα ο Ζέρβας- Επαφές για τη νέα διοίκηση

Σειρά συναντήσεων του εκλεγμένου δήμαρχου Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Στην τελική ευθεία για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης μπαίνει ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Προγραμματίζει συναντήσεις με όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ώστε να προχωρήσει άμεσα στο σχεδιασμό του για το νέο σχήμα, που θα διοικήσει τον δήμο από την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο νέος δήμαρχος σήμερα στις 18.30 το απόγευμα θα έχει επαφή τον Νίκο Ταχιάο, ο οποίος προεκλογικά του είχε ζητήσει με επιστολή του, οι όποιες συναντήσεις να γίνουν μετά την 7η Ιουλίου, καθώς ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ. Παράλληλα, για σήμερα καθορίστηκε και το ραντεβού με τον Σπύρο Βούγια, οι οποίοι είχαν συναντηθεί εκ νέου στα μέσα Ιουνίου (δείτε εδώ).

Αύριο πάντως ο νέος δήμαρχος αναμένεται να δει τους επικεφαλής των παρατάξεων «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» Γιώργο Ορφανό, της Λαϊκής Συσπείρωσης Σωτήρη Ζαριανόπουλου, της «Δύναμης Πολιτών» Παναγιώτη Ψωμιάδη και της παράταξης «Μένουμε Θεσσαλονίκη» Γιώργο Ρακκά.

Ο κ. Ζέρβας πρόκειται να έχει συνάντηση και με την Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία εκλέχθηκε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος του κ. Ζέρβα είναι, μετά και τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών και σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις της νέας κυβέρνησης που θα αφορούν στη λειτουργία των ΟΤΑ, να υπάρξουν οι εξελίξεις έτσι ώστε να προχωρήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης με μία πλήρως λειτουργική διοίκηση για την επόμενη τετραετία.