Skip to main content

Ξεκίνημα με 3/3 για πρώτη φορά από το 1959 οι τέσσερις «μεγάλοι»

Ξεκίνημα με τρεις στις τρεις νίκες έχουν κάνει οι «Big 4» - Πιο εντυπωσιακό το ρεκόρ αν και ο Άρης νικήσει απόψε τον Λεβαδειακό

Ο Ολυμπιακός με τον Νάτχο στις καθυστερήσεις γλύτωσε το... έμφραγμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης χθες το βράδυ και έτσι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πήρε τη νίκη με 2-1, κάνοντας το 3/3 στο πρωτάθλημα.

Το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν κάνει και οι άλλοι τρεις «μεγάλοι», καθώς ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Κρήτη τον ΟΦΗ, η ΑΕΚ επικράτησε επί του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός πήρε το «διπλό» στη Λάρισα.

«Big-4» με 3/3, λοιπόν, κάτι που δεν είχε συμβεί ξανά στα χρονικά της Α΄ Εθνικής από τη σεζόν 1959-60! Να σημειωθεί ωστόσο πως ο Παναθηναϊκός αντί για 9 βαθμούς έχει 3, ξεκινώντας την κούρσα του πρωταθλήματος με -6, ενώ και ο ΠΑΟΚ με το -2 βρίσκεται στους 7 πόντους.

Πάντως, το ρεκόρ μπορεί να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό σήμερα αν ο Άρης επικρατήσει του Λεβαδειακού στη Θεσσαλονίκη. Τότε θα δούμε τους πέντε «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος να ξεκινάνε για πρώτη φορά με το απόλυτο ύστερα από τρεις αγωνιστικές!