Skip to main content

Θέαμα από «Antetokounbros»-Εθνική στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο (φώτο+vid)

Πάνω από 6.000 φίλαθλοι αποθέωσαν τα χρυσά αδέρφια του ελληνικού μπάσκετ αλλά και τους θρύλους του Βελιγραδίου - Συγκλόνισε εκτός παρκέ ο Θανάσης

Το ζεστό χειροκρότημα των πάνω από 6.000 φίλων του μπάσκετ που κατέκλυσαν το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον έλαβαν οι αδερφοί Αντετοκούνμπο αλλά και οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, οι «Antetokounbros» διοργάνωσαν για 2η σερί χρονιά το event και μετά την επιτυχία της περσινής χρονιάς επανήλθαν φέτος δριμύτεροι με διαφορετικό κόνσεπτ.

Οι φίλοι των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο μαζί με τα δύο χρυσά αδέρφια του μπάσκετ αντιμετώπισαν παίκτες από την πρωταθλήτρια Εθνική Ελλάδος του 2005 στο Βελιγράδι, σε ένα γήπεδο που πλημμύρισε από παιδιά και γονείς και σε ένα απόγευμα που κέρδισε πρωτίστως το μπάσκετ.

Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των «Antetokounbros» με 109-107 με τους παίκτες της Εθνικής να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για το remake του Βελιγραδίου όταν στην τελευταία φάση, ο Νίκος Ζήσης πάσαρε στον Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά αυτός από τη γραμμή του τριπόντου βρήκε σίδερο.


Μετά τη λήξη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε:

«Είναι απίστευτο αυτό που έγινε και τα παιδιά της Εθνικής 2005 βρέθηκαν απόψε εδώ, για να παίξουν εναντίον μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρέθηκαν μαζί μας. Θα τα πούμε στην Αθήνα».

Από τη μεριά του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δήλωσε:

«Είναι τρομερό αυτό που έχει συμβεί σήμερα. Εγώ και ο Γιάννης είμαστε οι φαν σας, για όλα όσα έχετε καταφέρει. Σας ευχαριστώ».

Μάλιστα, το γεγονός που στιγμάτισε την εκδήλωση όσο κανένα άλλο έγινε… εκτός παρκέ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου σταμάτησε τον αγώνα, έβγαλε τα παπούτσια του και πηγαίνοντας κάτω από τη μπασκέτα, τα δώρισε στον Γιαννάκη, γνωστό φίλαθλο του ΠΑΟΚ που με τη συνοδεία του παππού του δεν χάνει παιχνίδι του «Δικεφάλου» σε μπάσκετ αλλά και ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, την κίνησή του αυτή ακολούθησε και ο «Giannis» καθώς μετά τη λήξη του αγώνα χάρισε τα παπούτσιά του σε έναν μικρό του θαυμαστή.