Skip to main content

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 2 Μαϊου, ενώ τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα κάθε Τετάρτη, ώρες 18:00 έως 20:30.

Οι εγγραφές για τον γ' κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2017 - 18, με θέμα: «Τα μυστικά των σχέσεων», ξεκίνησαν στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, στη Θεσσαλονίκη.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 2 Μαϊου, ενώ τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα κάθε Τετάρτη, ώρες 18:00 έως 20:30, και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες εισηγήσεις, στο Ολυμπιακό Μουσείο, Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου.

Ο στόχος του παραπάνω κύκλου μαθημάτων, είναι να αναζητήσουν οι συμμετέχοντες φρέσκιες, συναρπαστικές ιδέες και τρόπους που θα τους κάνουν να δουν με νέα ματιά τους συντρόφους μας τους  φίλους , την οικογένεια  και τους συνεργάτες τους. Και με τη σειρά τους, να επηρεάσουν θετικά τον τρόπο με τον οποίο κι εκείνοι θα σχετίζονται  μαζί τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, θα αναλυθούν θέματα, όπως: Γνωρίζω τον εαυτό μου/μαθαίνω να αναγνωρίζω και τους άλλους - Κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη - Η τέχνη της επικοινωνίας και της δημιουργικής ακρόασης - Μαθαίνω πώς να διεκδικώ σωστά και να αποκτώ αυτά που αξίζω - Η τέχνη για αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις - Δημιουργική διαχείριση θυμού και συγκρούσεων - Η επίδραση των καλών ή κακών σχέσεων στην ψυχική και σωματική υγεία μας κ.α.

Τα θέματα θα αναλύσουν διακεκριμένοι εισηγητές και άλλοι ομιλητές ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr , ή τηλεφωνικά, στα τηλ:2821501060 & 6932447016-6936004242.

Σημειώνεται ότι με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης το οποίο προσμετρά ως επιμόρφωση.