Skip to main content

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη ΧΑΝΘ - Νέες δραστηριότητες και προγράμματα

Η ΧΑΝΘ φέρνει στην πόλη για μία ακόμα φορά μοναδικά και πρωτοποριακά αθλητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες» αναφ

Τις πόρτες της ανοίγει και φέτος η ΧΑΝΘ, που υποδέχεται μικρούς και μεγάλους με πολλές δραστηριότητες που ενθουσιάζουν και με τις εγγραφές στα προγράμματα να έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η ΧΑΝΘ φέρνει στην πόλη για μία ακόμα φορά μοναδικά και πρωτοποριακά αθλητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, στις Αγωνιστικές Ομάδες και τις Ακαδημίες του Σωματείου η έμπειρη ομάδα της ΧΑΝΘ είναι έτοιμη να μάθει σε όλους τους νέους τα αθλήματα και να σταθεί στο πλευρό τους, αναδεικνύοντας τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους.

Το Τμήμα Γυμναζομένων προσφέρει ανανεωμένα προγράμματα που θα γεμίσουν με ευεξία την καθημερινότητα, ενώ επιμορφωτικά σεμινάρια και καλλιτεχνικά εργαστήρια που συναρπάζουν, ενισχύουν τις γνώσεις στα πεδία ενδιαφέροντος κάθε συμμετέχοντα, αναπτύσσουν τη δεξιοτεχνία και κάνουν ενδιαφέρουσα την κάθε μέρα.



«Όμως οι δραστηριότητες στη ΧΑΝΘ δε σταματάνε εδώ!» συνεχίζει η ανακοίνωση και εξηγεί: Νέα προγράμματα με ξεχωριστό χαρακτήρα, έρχονται αποκλειστικά από το έμπειρο δυναμικό της ΧΑΝΘ για να κάνουν τη διαφορά. Ολοκαίνουριες δραστηριότητες fitness για όλες τις ηλικίες, Workshops Ρομποτικής & Stem, εργαστήρια ενδυματολογίας, αποτελούν μόνο μερικά από τα καινοτόμα προγράμματα που η ΧΑΝΘ υλοποιεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η ΧΑΝΘ με μεγάλη παράδοση και μακρά πορεία στον αθλητισμό, στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό και στα κατασκηνωτικά προγράμματα, συνεχίζει και φέτος με μοναδικές δράσεις για όλους και δημιουργεί «τρόπο ζωής για μια ζωή». Με εγγύηση το ισχυρό όνομα και το μεράκι των ανθρώπων της προσκαλεί σε μία ακόμα συναρπαστική χρονιά μικρούς και μεγάλους από όλη την πόλη.

Για τις εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να ενημερωθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 600 1000 & στο site μας: www.ymca.gr