Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019
x

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Ωραιοκάστρου και το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανέγερση του 4ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, κόστους 5,16 εκατ. ευρώ.

Η υλοποίηση του νέου Γυμνασίου έρχεται να ικανοποιήσει μία ακόμη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής του Ωραιοκάστρου, η οποία κάνει πράξη ένα πρόγραμμα 12 εκατ. ευρώ που διατίθενται για νέα σχολεία σε όλο τον δήμο, επισημαινεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Ωραιοκάστρου και το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.«Μέσα από έναν θετικό απολογισμό και μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις που είτε ολοκληρώθηκαν, είτε είναι σε εξέλιξη, βάζουμε τα θεμέλια για μια βιώσιμη και ρεαλιστική πορεία ανάπτυξης. Μια ανάπτυξη σε μια νέα εποχή με υγιέστατα οικονομικά και με μια διαχείριση που μας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψουμε μέσα από έργα και παρεμβάσεις ένα αναπτυξιακό μέρισμα στον δημότη. Στο πλαίσιο αυτών των έργων με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας εντάσσεται και το 4ο Γυμνάσιο της Γαλήνης», επισήμανε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

«Ο Δήμος Ωραιοκάστρου έχει σήμερα στέρεες βάσεις και κυρίως μία «βεντάλια» έργων που φτάνουν σε κόστος τα 50 εκατ. ευρώ», κατέληξε ο κ. Γαβότσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ