Skip to main content

Πωλείται το νεοκλασικό Zaliki Boutique Hotel - Ανοίγουν οι προσφορές

Το ξενοδοχείο Zaliki, που διαθέτει 21 δωμάτια, εκ των οποίων τρεις σουίτες, στεγάζεται σε ένα διατηρητέο κτήριο με πλούσια ιστορία.

Μέχρι τα τέλη του μήνα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία πώλησης του νεοκλασικού ακινήτου που στεγάζει το Zaliki Boutique Hotel και βρίσκεται στο νούμερο 6, της ομώνυμης οδού, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το ξενοδοχείο Zaliki, που διαθέτει 21 δωμάτια, εκ των οποίων τρεις σουίτες, στεγάζεται σε ένα διατηρητέο κτήριο με πλούσια ιστορία. Πλήρως ανακαινισμένο, αποτέλεσε πόλο έλξης, λόγω και της θέσης του, για τους τουρίστες. Ωστόσο, το ενοίκιο αποδείχθηκε ασύμφορο για τον επιχειρηματία που το μίσθωσε, με αποτέλεσμα να το εγκαταλείψει πρόσφατα.

H Αlpha Bank, στα χέρια της οποίας είχε περάσει το ακίνητο πριν μερικά χρόνια, προχωρά, πλέον, στη διαδικασία πώλησης του ακινήτου, μέσω του προγράμματος Jupiter, ενώ εκτιμάται πως μέχρι το τέλος του μήνα θα ανοίξουν οι προσφορές.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για επταώροφο διατηρητέο κτήριο 948,25 τμ. Ως ξενοδοχείο το ακίνητο διέθετε 21 δωμάτια με 50 κλίνες, εστιατόριο και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του νεοκλασικού κτηρίου θα το αποφασίσει ο νέος του ιδιοκτήτης.