Skip to main content

Ξεκίνησε το 48ο Rally Sprint Θερμαϊκού στο Ωραιόκαστρο - Ευχές Τσακίρη

Το 48ο Rally Sprint Θερμαϊκού διοργανώνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού με επίκεντρο τον δήμο Ωραιοκάστρου. Αύριο το αγωνιστικό σκέλος.

Τις ευχές του για καλό και ασφαλή αγώνα έδωσε στο πλήρωμα του πρώτου αυτοκινήτου που συμμετέχει στο 48ο Rally Sprint Θερμαϊκού, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Ο κ. Τσακίρης, δίνοντας την εκκίνηση του αγώνα, στο πλαίσιο μιας μεγάλης γιορτής στην καρδιά του Ωραιοκάστρου, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, ευχήθηκε η συγκεκριμένη διοργάνωση να καθιερωθεί πια ως θεσμός με επίκεντρο τον δήμο Ωραιοκάστρου.

Σημειώνεται ότι το 48ο Rally Sprint Θερμαϊκού, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού με επίκεντρο τον δήμο Ωραιοκάστρου.

Το αγωνιστικό σκέλος του ράλι αρχίζει αύριο στις 9.20 το πρωί.

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν από τον χώρο του Κονταξοπούλειου κινούμενα προς την ειδική διαδρομή του αγώνα.

Στον αγώνα θα δώσουν δυναμικό «παρών» 23 πληρώματα. Οι οδηγοί θα ακολουθήσουν μια διαδρομή περίπου 10,5 χιλιομέτρων, την οποία μάλιστα θα επαναλάβουν τρεις φορές.

Η αφετηρία της αγωνιστικής διαδρομής βρίσκεται περίπου 1,5 χιλιόμετρο πριν από τον Μονόλοφο. Οι οδηγοί θα περάσουν στη συνέχεια έξω από το Μελισσοχώρι και θα τερματίσουν πριν από την είσοδο του Ωραιοκάστρου.

Η επιστροφή των πρώτων αυτοκινήτων υπολογίζεται λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι στον χώρο του Κονταξοπούλειου δημοτικού γυμναστηρίου.

Το 48ο Ράλι Σπριντ Θερμαϊκού οργανώνεται από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (Α.Ο.Θ.) με την υποστήριξη του δήμου Ωραιοκάστρου και τοπικών φορέων.