Skip to main content

Ξεκίνησε το πλύσιμο των κάδων στον δήμο Ωραιοκάστρου

Η αρχή έγινε σήμερα από κεντρικές περιοχές του Ωραιοκάστρου, ενώ το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί τόσο στην Καλλιθέα όσο και στη Μυγδονία.

Ένα πρόγραμμα για τον συστηματικό καθαρισμό και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων που βρίσκονται τοποθετημένοι σε όλες τις δημοτικές του ενότητες θέτει σε εφαρμογή ο δήμος Ωραιοκάστρου.

Η αρχή έγινε σήμερα από κεντρικές περιοχές του Ωραιοκάστρου, ενώ το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί τόσο στην Καλλιθέα όσο και στη Μυγδονία.

Ειδικότερα, από τις 5.00 σήμερα τα ξημερώματα ειδικό όχημα, που διαθέτει τον αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό, ακολουθώντας τα απορριμματοφόρα του δήμου Ωραιοκάστρου, τα οποία προχωρούσαν στην αναγκαία αποκομιδή, έπλενε με νερό και ειδικά καθαριστικά τους κάδους που μόλις είχαν αδειάσει.

Σήμερα το ειδικό όχημα του δήμου Ωραιοκάστρου που προχωρά στο πλύσιμο των κάδων διήλθε από την Κομνηνών, τη Μεγάλου Αλεξάνδρου, τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, τη Βασιλέως Γεωργίου και τη Μαρτίου. Η επιχείρηση «καθαροί κάδοι» εξελίχθηκε πολύ πρωινές ώρες, με σκοπό να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία.

«Το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων εντάσσεται πλέον κατά τρόπο τακτικό και συστηματικό στον προγραμματισμό του δήμου Ωραιοκάστρου στον τομέα της καθαριότητας. Η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη αποτελεί κεντρικό άξονα της πολιτικής μας. Τη μάχη για μια πόλη πιο όμορφη και πιο φιλική για όλους είμαστε αποφασισμένοι να την κερδίσουμε», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.