Skip to main content

Ξεκινούν οι εγγραφές για τον Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο της ΧΑΝΘ

Ξεκινούν οι εγγραφές για τη σχολική χρονιά 2020-2021 στον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο της Χ.Α.Ν.Θ. για παιδιά προσχολικής ηλικίας και νήπια.

 

Σε ένα κτήριο μοναδικό στο κέντρο της πόλης, που συνδυάζει χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους και αθλητικές εγκαταστάσεις, λειτουργεί ο Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο της Χ.Α.Ν.Θ. για παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 έως 3,5 ετών και προνήπια και νήπια 4 έως 6 ετών.

Ωράριο λειτουργίας:

Πρωινά τμήματα: 7:00-16:00 (Παιδικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο)
Απογευματινά τμήματα: 16:00-21:00 (Παιδικός Σταθμός)

Στόχος της Χ.Α.Ν.Θ. είναι η σύνδεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιδιώκει την κοινωνικοποίηση των παιδιών και την ομαλή ένταξή τους στο πρώτο κοινωνικό σύνολο της ζωής τους, το σχολείο, ενώ παράλληλα εμπλουτίζεται με μαθήματα από εξειδικευμένους δασκάλους σε γήπεδα και αίθουσες της Χ.Α.Ν.Θ. που περιλαμβάνουν ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου, κλειστό γήπεδο Μπάσκετ, αίθουσα Μπαλέτου, Θεατρική σκηνή, κλειστή θερμαινόμενη πισίνα και άλλα πολλά που ενθουσιάζουν τους μικρούς μας φίλους. Και όλα αυτά στο κέντρο της πόλης!

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου στο Site της Χ.Α.Ν.Θ., συμπληρώνοντας την Αίτηση εγγραφής, η οποία είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Περισσότερα για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και για την αίτηση εγγραφής ΕΔΩ.