Skip to main content

Ξεκινούν οι κεντρικές πολιτικές ομιλίες του Βαρτζόπουλου-Το πρόγραμμα

Απόψε, Παρασκευή 28 Ιουνίου, κ. Βαρτζόπουλος θα πραγματοποιήσει την πολιτική του ομιλία στο Υπαίθριο Θεατράκι του Σταυρού.

Με οκτώ κεντρικές πολιτικές ομιλίες σε οκτώ διαφορετικούς δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Θεσσαλονίκης, πρώην υπουργός Υγείας και πρώην γ.γ. Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Απόψε, Παρασκευή 28 Ιουνίου, κ. Βαρτζόπουλος θα πραγματοποιήσει την πολιτική του ομιλία στο Υπαίθριο Θεατράκι του Σταυρού. Το Σάββατο 29 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ θα μιλήσει στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Περαία. Επόμενη στάση η Αίθουσα Λουτρών στον Λαγκάδα την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Το απόγευμα της Δευτέρας 1 Ιουλίου ο κ. Βαρτζόπουλος θα βρεθεί στη Σίνδο, όπου διοργανώνει την πολιτική του εκδήλωση στην αίθουσα δεξιώσεων «Giorgio». Την Τρίτη 2 Ιουλίου ακολουθούν τα Κουφάλια στο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής, την Τετάρτη 3 Ιουλίου το Υπαίθριο Θεατράκι της Θέρμης και την Πέμπτη 4 Ιουλίου έπεται το Πανόραμα στο ξενοδοχείο «Αστέρια». Η αυλαία των κεντρικών πολιτικών εκδηλώσεων του Δημήτρη Βαρτζόπουλου πέφτει την Παρασκευή 5 Ιουλίου με την πολιτική του ομιλία στο Rose Garden του Ωραιοκάστρου.

Όλες οι κεντρικές πολιτικές εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες στις 20:30.