Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ... ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Μια βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο, αλλά και ένα διαγωνισμός που παίρνει χρόνο, άφησαν χωρίς τηλεπικοινωνίες πολλές υπηρεσίες του δήμου

Χωρίς τηλεφωνικό κέντρο παραμένει εδώ και ένα μήνα το κτήριο όπου στεγάζεται το δημοτικό κατάστημα της Νεάπολης, γνωστό και ως πρώην δημαρχείο Νεάπολης.

Ο λόγος είναι η βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο του κτηρίου που ουσιαστικά άφησε χωρίς τηλεπικοινωνίες ένα δημοτικό κατάστημα που διαθέτει πάνω από 200 γραμμές, ενώ στεγάζει και το ΚΕΠ της Νεάπολης. Παράλληλα το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρετεί και την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου Νεάπολης Συκεών, η οποία έχει απωλέσει περίπου 20 γραμμές λόγω του προβλήματος.

Την ώρα που τα μόνα τηλέφωνα που λειτουργούν είναι αυτά του αντιδημάρχου και της γραμματείας του, ο διαγωνισμός για την αγορά του νέου τηλεφωνικού κέντρου φαίνεται να καθυστερεί δημουργώντας αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία των δημοτών με τις υπηρεσίες που βρίσκονται στο συγκεκριμένο κτήριο.

Όπως αναφέρει στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Ζιγκερίδης, «το πρόβλημα αναμένεται να αποκατασταθεί σε διάστημα ενός μήνα περίπου, καθώς ήδη τρέχει η διαδικασία».

Την ίδια ώρα το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το εν λόγω δημοτικό κατάστημα συνάντησε την αντίδραση της αντιπολίτευσης. Ο επικεφαλής της παράταξης  «Άλμα στο Μέλλον» Λάζαρος Ωραιόπουλος αναφέρει στη Voria.gr ότι είχε ζητήσει από τη διοίκηση του δήμου να προχωρήσει με διαδικασίες απευθείας ανάθεσης στη δημιουργία νέου τηλεφωνικού κέντρου, αφού πρόκειται για μια δαπάνη που δεν ξεπερνά τα 10.000 ευρώ.

«Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δημοτικό κατάστημα της Νεάπολης να κινδυνεύει να μείνει ακόμα και μέχρι το Πάσχα χωρίς τηλέφωνα», αναφέρει ο κ. Ωραιόπουλος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ