Skip to main content

Ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των «μεγάλων» ζήτησε ο ΠΑΟΚ από UEFA

Ο Δικέφαλος του Βορρά ζήτησε ξένους διαιτητές σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες των «μεγάλων», δηλαδή σε συνολικά 69 παιχνίδια

Τους εκπροσώπους των τεσσάρων «μεγάλων» συνάντησαν τη νύχτα της Πέμπτης τα μέλη των FIFA και UEFA.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ, ο Ζόραν Λάκοβιτς που εκπροσωπεί την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία και ο Μάριος Γεωργίου, που ανήκει στην Επιτροπή Παρακολούθησης της ΕΠΟ, την οποία σύστησε η FIFA και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ευάγγελος Γραμμένος.

Από τους συλλόγους, τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, την ΑΕΚ η Αγγελική Αρκάδη, τον Ολυμπιακό η Λίνα Σουλούκου και τον Παναθηναϊκό ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Επισήμως δεν έγινε κάτι γνωστό, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ ζήτησε ξένους διαιτητές σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες των «μεγάλων», δηλαδή σε συνολικά 69 παιχνίδια! Από FIFA και UEFA ειπώθηκε όμως ότι αυτό είναι δύσκολο γιατί διαθέσιμοι ξένοι ρέφερι είναι δύσκολο να βρεθούν.

Όπως προκύπτει επίσης, στη συνάντηση της Παρασκευής (12/10) που θα έχει η UEFA με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, θα ζητήσει επιτάχυνση των διαδικασιών για το VAR. Επίσης, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης - ΠΑΟΚ (7η αγωνιστική) θα διευθύνει ξένος διαιτητής.