Skip to main content

Ξεπερνά το 90% η πληρότητα σε Πήλιο, Περτούλι και λίμνη Πλαστήρα

Μεγάλη πληρότητα, που αγγίζει ή και ξεπερνά το 90%, εμφανίζουν τα καταλύματα των κορυφαίων χειμερινών προορισμών της Θεσσαλίας, ενόψει των φετινών εορτών.
Μεγάλη πληρότητα, που αγγίζει ή και ξεπερνά το 90%, εμφανίζουν τα καταλύματα των κορυφαίων χειμερινών προορισμών της Θεσσαλίας ενόψει των φετινών εορτών.
Το Πήλιο στη Μαγνησία, το Περτούλι στα Τρίκαλα και η λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους επισκέπτες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για αποδράσεις στη φύση σε συνδυασμό με φιλοξενία για όλα τα βαλάντια.

Ειδικότερα, η πληρότητα στα κατάλυμα του Ανατολικού και Δυτικού Πηλίου κινείται στο 90%, ενώ στο Κεντρικό Πήλιο αγγίζει ακόμη και το 95%. Χαμηλότερα είναι τα ποσοστά για τα καταλύματα στην παραλιακή ζώνη του βουνού των Κενταύρων, ενώ ο επισκέπτης έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει διαθέσιμα δωμάτια μέσα στην πόλη του Βόλου ή στις γύρω από αυτή περιοχές, όπως η Ν. Αγχίαλος, η Αγριά και οι Αλυκές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.travel-pelion.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Στο Περτούλι, ελάχιστα δωμάτια παραμένουν διαθέσιμα με την πληρότητα να ξεπερνά το 95%. Οι επαγγελματίες της περιοχής προχώρησαν το περασμένο διάστημα σε εκπτώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης και με στόχο την προσέλκυση του κόσμου στο Περτούλι. Στο 60% κυμαίνεται, ωστόσο, η πληρότητα στα ξενοδοχεία των Τρικάλων και της Καλαμπάκας, όπου ο επισκέπτης θα μπορέσει να βρει δωμάτιο μέχρι και την τελευταία στιγμή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το διαδικτυακό τόπο www.3kala.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, τέλος, τα περισσότερα καταλύματα έχουν κρατηθεί εδώ και καιρό, με την πληρότητα να αγγίζει το 95%. Διαθέσιμα δωμάτια υπάρχουν, πάντως, μέσα στην πόλη της Καρδίτσας, στο Μουζάκι και στη Δυτική Αργιθέα. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να σταθούν τυχεροί, αφού οι ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής προσφέρουν πάντοτε ευκαιρίες για κάποια κράτηση στους καθυστερημένους. Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει ο δικτυακός τόπος www.limniplastira.gr.