Τρίτη 20 Απριλίου 2021
x

ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 300.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΚ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Με ενίσχυση από τους ποδοσφαιριστές και το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ξεπέρασε τις 300.000 ευρώ το ποσό στην ΑΜΚ της ασπρόμαυρης ΚΑΕ

Πράξη την πρόθεση που εξέφρασαν προ ημέρων , μετά από σχετική πρωτοβουλία του Αντρέ Βιεϊρίνια , για συμμετοχή τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έκαναν οι παίκτες και τα μέλη αγωνιστικού τμήματος του ποδοσφαιρικού Δικεφάλου. 

Συγκεντρώθηκε, ειδικότερα, σημαντικό ποσό το οποίο δόθηκε σήμερα με παρουσία των αρχηγών του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, Κρέσπο και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος των ασπρόμαυρων, Χρήστου Καρυπίδη, στο PAOK Sports Arena, στους ιθύνοντες του μπασκετικού Δικεφάλου.

Κίνηση που έγινε λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση της ομάδας, την οποία σχολίασε ο βασικός οικονομικός αιμοδότης φέτος της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος, τονίζοντας:

«Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε είναι δίπλα μας όλος ο ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη. Είναι πολύ σημαντικό να είναι όλος ο ΠΑΟΚ μαζί και να είμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο».

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, με τη σειρά του, επισήμανε: «Ξέρω ότι αρκετά παιδιά στηρίζουν το μπάσκετ από την αρχή της σεζόν και με αγορά διαρκείας. Μαζέψαμε ένα συμβολικό ποσό και να ξέρετε ότι είναι από την καρδιά μας. Και θα είμαστε πάντα εδώ για ότι και να χρειαστείτε».

Ο Πορτογάλος είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τον αρχηγό του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Μαργαρίτη, με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια και μαζί με τους Κρέσπο, Καρυπίδη γνωρίστηκαν και είχαν ολιγόλεπτη κουβέντα και με τον προπονητή των ασπρόμαυρων, Αρη Λυκογιάννη.

Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που τρέχει τις τελευταίες εβδομάδες, όπως γνωστοποίησε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ -ευχαριστώντας του περισσότερους από 5.000 συμμετέχοντες υποστηρικτές του συλλόγου σε αυτήν, τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα την οικογένεια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη- το ποσό που έχει συγκεντρωθεί , μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή, ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.

Η διαδικασία, υπενθυμίζεται, ολοκληρώνεται στις 12 Μαρτίου και στόχος των "ασπρόμαυρων" είναι να μαζευτούν 500.000 ευρώ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ