Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020
x

ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΟΙ ONIRAMA ΣΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενόψει των Χριστουγέννων

Σε μια πόλη φωτισμένη, στολισμένη και πλημμυρισμένη από κόσμο, γιορτάστηκαν χθες τα Χριστούγεννα στο Φως στους Αμπελόκηπους και το Santa Walk στη Μενεμένη.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν από τις 6 το απόγευμα με μουσικά σχήματα τζαζ, έντεχνα, ροκ και ρεμπέτικα  στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων.

Παράλληλα στην πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης ξεκίνησε μια μεγάλη πορεία αγάπης που κατέληξε στους Αμπελόκηπους και στο τέλος της διαδρομής μια όμορφη συναυλία περίμενε όλους τους συμμετέχοντες, με πρωταγωνιστή, τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα.

Ακολούθησε το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Επταλόφου από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου πλαισιωμένο από τους πρωταγωνιστές των ημερών, από παιδιά ενώ τη σκυτάλη των εκδηλώσεων πήραν οι Onirama, το μεγάλο συγκρότημα με το Θοδωρή Μαραντίνη να ξεσηκώνει το πολυπληθές κοινό που κατέκλεισε την πλατεία και τους παρακείμενους δρόμους.

«Συνεχίζουμε δυνατά και σας προσκαλούμε όλους την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 6:30 στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πλαισιώνει το άναμμα του δένδρου στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη και στην συναυλία του Νίκου Ζιώγαλα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ