Skip to main content

Ξεσπά η σύζυγός του άνδρα που αυτοκτόνησε στην Πεντέλη - «Δεν ήρθε η Πυροσβεστική»

Τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα ένας ηλικιωμένος στην Αττική, όταν το σπίτι του τυλίχτηκε για τρίτη φορά στις φλόγες - Τι αναφέρει η σύζυγός του.

Τραγικές στιγμές διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί στην Αττική, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς δεν άντεξε να δει το σπίτι του να καίγεται για τρίτη φορά.

Διαβάστε: Τραγωδία στην Αττική: Αυτοκτόνησε 84χρονος μόλις το σπίτι του περικυκλώθηκε από τις φλόγες

Η σύζυγός του ηλικιωμένου έμαθε τα τραγικά νέα και έσπευσε το πρωί στο σπίτι που ο άντρας της αυτοκτόνησε με τη χρήση περίστροφου όπλου. Όπως είπε η γυναίκα στον ΑΝΤ1, ο σύζυγός της πάλευε μόνος και δεν ήρθε ποτέ βοήθεια από την Πυροσβεστική.

Ο άνδρας όλη τη νύχτα έμεινε εκεί προσπαθώντας μόνος του να κρατήσει τις φλόγες μακριά από το σπίτι του. Ένα σπίτι που είχε ακόμη ζημιές από την τελευταία φωτιά και ο 84χρονος προσπαθούσε να φτιάξει. «Δεν εμφανίστηκε κανένα πυροσβεστικό όχημα για να σβήσει τη φωτιά, κανένα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα του.

Ο αυτόχειρας, πρώην καπετάνιος, είχε εγκαταλείψει μαζί με τη σύζυγό του το σπίτι όταν έγιναν οι σχετικές εκκλήσεις από την αστυνομία και την πυροσβεστική. Αργότερα, ωστόσο, άφησε πίσω τη γυναίκα του και επέστρεψε στην κατοικία του, αισθανόμενος τύψεις που δεν έκανε τίποτα για να την προστατεύσει.

Μέχρι τις 05:00 το πρωί ο αυτόχειρας μαζί με γείτονές του προσπαθούσε να σώσει το σπίτι του, το οποίο είχε χτίσει από την εποχή που εργαζόταν, αλλά μάταια. Όταν είδε την περιουσία του να παραδίδεται για τρίτη φορά στις φλόγες, πήρε το περίστροφό του και έβαλε τέλος στη ζωή του στην αυλή του σπιτιού του.

Η αστυνομία μέσω του Κέντρου Άμεσης Δράσης, ενημερώθηκε στις 07:10 το πρωί της Τετάρτης (20.07.2022) για πυροβολισμό σε σπίτι. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον ηλικιωμένο νεκρό και ένα περίστροφο δίπλα του, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στην αυλή του σπιτιού.