Skip to main content

Ξέσπασε η μητέρα Τοπαλούδη: Ποιο ελαφρυντικό;Δεν γυρνάει πίσω το παιδί

Ξέσπασε η μητέρα της 19χρονης δολοφονημένης φοιτήτριας στο άκουσμα του συνηγόρου του 23χρονου Ροδίτη που ζήτησε αναγνώριση ελαφρυντικού.

Ξέσπασε μέσα στην δικαστική αίθουσα η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη τη στιγμή που ο συνήγορος του 23χρονου Ροδίτη κατηγορουμένου ζητούσε από το δικαστήριο την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας για τον εντολέα του.

Τότε η μητέρα της Ελένης είπε: «Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό; 17 χρονών ανεβάζουν κυβερνήσεις. Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το CNN.gr, η μητέρα αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα φωνάζοντας και κλαίγοντας με τον ακροατήριο να την χειροκροτεί.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο νεαροί κρίθηκαν ένοχοι για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία ενώ αναμένεται η ανακοίνωση των ποινών τους.

Σημειώνεται ότι έξω από το δικαστήριο είναι συγκεντρωμένα αρκετά άτομα που φωνάζουν συνθήματα υπέρ της μνήμης της Ελένης Τοπαλούδη.

Μετά την αποχώρηση της από την  αίθουσα του δικαστηρίου η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο του Εφετείου που λειτουργεί ως ιατρείο, διότι δεν αισθάνεται καλά.

«Ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη καμία άλλη δολοφονία» φώναζε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο, μέλη οργανώσεων, κ.ά.