Skip to main content

Ξέσπασμα Πετρίδη: Ο δήμος Ευόσμου εμπαίζει τον ΠΑΟΚ

Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ''Δικεφάλου'' εξέφρασε την οργή του αναφορικά με το γεγονός πως ο δήμος δεν παραχωρεί το ΔΑΚ Ευόσμου στο σύλλογο

Την οργή του αναφορικά με το γεγονός πως ο δήμος του Ευόσμου δεν παραχωρεί το ΔΑΚ στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γρηγόρης Πετρίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έφορος του ''Δικεφάλου'':

"Είμαι εξοργισμένος και αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής Ευόσμου-Κορδελιού.

Στα τέλη Μαϊου συναντηθήκαμε με το Δήμαρχο κ.Σούλα και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Χατζηβρέττα, οι οποίοι έδειξαν πως το αίτημά μας είναι καλοδεχούμενο και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα να παίξει ο ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Ευόσμου. Τότε, θεωρήσαμε πως το θέμα είναι διαδικαστικό ώστε να δώσουμε κάποια παιχνίδια εκεί και να ενισχυθεί η προσέλευση του κόσμου. Μας είπαν πως πρέπει το ζήτημα να περάσει και από ένα δημοτικό συμβούλιο για να είμαστε καθ' όλα νόμιμοι. Η ημερομηνία που μας έδωσαν ήταν η 29η Ιουνίου. Μιλήσαμε μαζί τους μία δύο μέρες μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία και μας είπαν πως το ζήτημα δεν συζητήθηκε καθώς υπήρχαν άλλα θέματα που απασχόλησαν τους ιθύνοντες του Δήμου.

Έτσι, μας μετέφεραν πως το αίτημα του ΠΑΟΚ θα συζητηθεί και θα ολοκληρωθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο στις 29 Ιουλίου. Τότε, σε επικοινωνία μας μαζί τους μας μεταφέρθηκε πως όλα είναι εντάξει και το αίτημά μας έγινε δεκτό. Την Τετάρτη, πριν δύο μέρες, δηλαδή, ενημερωθήκαμε πως το έγγραφο πρωτοκολλήθηκε ενώ χθες μας τόνισαν πως η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και μάλιστα σε μισή ώρα, όπως χαρακτηριστικά μας είπαν, το έγγραφο θα βρισκόταν στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ. Μέχρι εδώ όλα καλά. Από εκείνο το σημείο και έπειτα εξαφανίστηκαν, δεν σήκωναν τα τηλέφωνα. Ούτε ο Δήμαρχος, ούτε ο Αντιδήμαρχος. Ψάχναμε να τους βρούμε! Κάποια στιγμή όταν απάντησαν αργά το βράδυ, μας είπαν πως το θέμα έχει δυσκολίες ενώ προηγουμένως μας είχαν μεταφέρει πως το έγγραφο πρωτοκολλήθηκε(!!!). Τρελά πράγματα.

Το θέμα, όπως γίνεται κατανοητό, περιπλέχθηκε. Σήμερα μίλησα με τον Δήμαρχο, κ.Σούλα. Μου είπε πως το γήπεδο δεν έχει άδεια και όταν ρωτήθηκε αν αυτό ισχύει μόνο για τον ΠΑΟΚ και αν κατά τ' άλλα θα γίνουν αγώνες στο ΔΑΚ Ευόσμου φέτος, δεν μου απάντησε ποτέ. Στη συνέχεια σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο κ.Χατζηβρέττας τόνισε πως το θέμα θα ξανασυζητηθεί τέλη Αυγούστου ενώ εμείς είχαμε φυσικά ενημερώσει πως υπάρχουν χρονικά όρια καθώς ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Πρόκειται για ξεκάθαρο εμπαιγμό. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα συνέλθει σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο τη Δευτέρα 7/8 ώστε να γίνει πλήρης ενημέρωση των μελών και να τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος".