Skip to main content

Ξυδάκης: Αντινομικές οι παρεμβάσεις του Πάνου Καμμένου

Τέτοιες παρεμβάσεις δεν υπηρετούν την αξιοπιστία της χώρας, σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.

«Αντινομικές» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου περί εναλλακτικού πλάνου στο Σκοπιανό, τονίζοντας πως τέτοιες παρεμβάσεις δεν υπηρετούν την αξιοπιστία της χώρας.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ανέφερε ότι «οι αντινομικές παρεμβάσεις ενός υπουργού, σε δυσαρμονία με την πολιτική που χαράσσει ο πρωθυπουργός, αλλά και χωρίς τον αναγκαίο δωρικό τρόπο του statesman, δεν υπηρετούν την αξιοπιστία της χώρας και τα μακροπρόθεσμα συμφέροντά της».

Την Τετάρτη, σε συνάντησή του με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Γουές Μίτσελ, ο κ. Καμμένος φέρεται να πρότεινε τη δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα και να μίλησε περί ενός πλέγματος αμυντικών συμφώνων με την ΠΓΔΜ και άλλες χώρες των Βαλκανίων, που -όπως είπε- θα αφήνει εκτός το θέμα του ονόματος και το ζήτημα της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.