Skip to main content

Χιλιάδες «κυανόλευκα» ευχαριστώ

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους «κυανόλευκους» φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο της δικαίωσης.

 

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ηρακλής έστειλε χιλιάδες ευχαριστών στους «κυανόλευκους» φιλάθλους που έδωσαν το παρόν στο συλλαλητήριο της δικαίωσης.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται τη βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο του Συλλόγου για τη χθεσινή συγκλονιστική παρουσία του στο συλλαλητήριο της δικαίωσης, παρουσία, που καταγράφηκε με θαυμασμό σε πανελλήνιο, αλλά και διεθνές επίπεδο. 
 
Επίσης, συγχαίρει τους χιλιάδες των συμμετεχόντων στην πορεία, διότι, παρά τις απολύτως ειρηνικές προθέσεις τους, δέχθηκαν (για μία ακόμη φορά) απρεπείς και απαράδεκτες προκλήσεις από τις δυνάμεις καταστολής, χωρίς να οδηγηθούν οι συνθήκες σε ακραίο επίπεδο από το μεγάλο πλήθος των Ηρακλειδέων. 
 
Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ απέδειξε και πάλι την δυναμική, τον όγκο, τον παλμό και την αποφασιστικότητά του και πέρασε το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω μέχρι να φτάσει στην δικαίωση. 
 
Μαζί με αυτόν τον κόσμο και ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ δεν πρόκειται να υποχωρήσει έναντι οποιωνδήποτε συντεταγμένων συμφερόντων, που πολεμούν την ομάδα μας και έναντι οποιωνδήποτε απειλών και εκβιασμών. Η πορεία του αγώνα και η διαδρομή προς την τελική νίκη είναι προδιαγεγραμμένη και ο δρόμος μας χωρίς επιστροφή… 
 
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».