Skip to main content

Ξυλοδαρμός Λαζόπουλου από Κούγια στο «Αθηνών Αρένα»

Ο ποινικολόγος επιτέθηκε και χτύπησε τον ηθοποιό λέγοντάς του «στα χρωστάω τρία χρόνια» - Κατά πληροφορίες, του χτυπούσε το κεφάλι στο τραπέζι

Ένα σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό του Λάκη Λαζόπουλου από τον Αλέξη Κούγια σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο «Αθηνών Αρένα» στο οποίο τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Ο ποινικολόγος επιτέθηκε και χτύπησε τον ηθοποιό λέγοντας του «στα χρωστάω τρία χρόνια». Ο ποινικολόγος επιβεβαίωσε το περιστατικό στο protothema.gr, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει το παραμικρό. Το μόνο που θέλησε να πει είναι ότι του το χρωστούσε. Κατά άλλες πληροφορίες, ο ποινικολόγος σηκώθηκε, άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και άρχισε να του χτυπάει το κεφάλι στο τραπέζι. Παράλληλα, του φώναζε «Θα σε γα@@σω π@@στη»!

Σημειώνεται ότι στην παρέα του Λάκη Λαζόπουλου ήταν ένας φίλος του γιατρός και η Μαρινέλλα, ενώ με δική του παρέα ήταν ο Αλέξης Κούγιας.

Μετά την επίθεση του ποινικολόγου επικράτησε ένταση και χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων θαμώνων αλλά και των ανδρών ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν υποβλήθηκαν μηνύσεις για το επεισόδιο.