Skip to main content

Ξυλοκοπήθηκε ο Θάνος Τζήμερος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Δέχθηκε επίθεση από περιφερειακούς συμβούλους όταν πήγε να κατεβάσει αφίσες του ΠΑΜΕ. Καταγγέλλει ότι δεν προστατεύθηκε από τον Πρόεδρο του Π.Σ.

Ξυλοδαρμό από περιφερειακό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης καταγγέλλει, ο επικεφαλής της Παράταξης «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος, κατά την είσοδό του στο κτίριο (υπ. Υποδομών & Μεταφορών), όπου συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Σύμφωνα με τον Θ. Τζήμερο, δέχτηκε μπουνιές στα πλευρά και πράξεις πνιγμού από τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, όταν προσπάθησε να ξεκολλήσει αφίσες του ΠΑΜΕ από τον χώρο, με αποτέλεσμα να φτάσει κοντά, ακόμη και στο να χάσει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, όπως γράφει το epoli.gr, ο επικεφαλής της Παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ» καταγγέλλει ότι, δέχτηκε εξύβριση από περιφερειακό σύμβουλο της Παράταξης «Δύναμη Ζωής» και όμοιες συμπεριφορές από άλλους περιφερειακούς συμβούλους των Παρατάξεων του ΚΚΕ κα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο ΠΕ.ΣΥ. Αττικής, κατά την είσοδό του στην αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ σύμφωνα πάντα με την ίδια καταγγελία, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θεόδωρος Σχινάς, δεν του παρείχε την δέουσα προστασία, λέγοντάς του μάλιστα: «Μην προκαλείτε κύριε Τζήμερε».

Ο Θάνος Τζήμερος τονίζει πως, είναι στη διάθεση του Εισαγγελέα, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα όσα έλαβαν χώρα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.