Skip to main content

Χιμένεθ: «Κάναμε ένα κάκιστο παιχνίδι»

Στην απόδοση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μανόλο Χιμένεθ.

 

Φανερά απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας του και της ήττας με 3-0 από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Δεν περίμενα την έκταση αυτού του σκορ. Ήταν ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο για εμάς και το πρώτο ημίχρονο το εκμεταλλεύτηκε καλά ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από εμάς στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μπορούσε να σκεφτεί το επόμενο παιχνίδι για το Γουρόπα Λιγκ και να κρατήσει δυνάμεις. Είχαμε έλλειψη έντασης τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, αλλά δεν θα καταφέραμε. Ήταν κακό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να μάθουμε πολλά. Για την εμφάνισή μας είναι κάτι που θα συζητήσω με τους παίκτες μου».
 
Για την σύγκριση της φετινής ομάδας σε σχέση με την περσινή: 
 
«Δεν πρόκειται να συγκρίνω την φετινή ομάδα με την περσινή. Δεν μπορούμε να το κάνουνε αυτό. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχω πει πως όταν θα κερδίζουμε θα το κάνουμε με κόπο. Δεχτήκαμε μια ήττα που αξίζαμε βάσει της παρουσίας που είχαμε. Η ΑΕΚ βάσει της ιστορίας της είναι αντίπαλος με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ βεβαίως με την ιστορία που έχει, είναι άμεσος αντίπαλος».