Skip to main content

Χιμένεθ: Τα πάντα για την ΑΕΚ

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι στη χώρα μας. «Είμαι πολύ χαρούμενός, θα δώσω τα πάντα για την ΑΕΚ», τόνισε ο πρώην τεχνικός της
Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι ο Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός προπονητής ήρθε στη χώρα μας με πτήση από τη Βαρκελώνη, με τους Βασίλη Δημητριάδη, Αρναρ Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδη, αλλά και περίπου 150 φίλους της ομάδας  να τον υποδέχονται στο «Ελ. Βενιζέλος». Οι οπαδοί της Ένωσης, μάλιστα, δημιούργησαν πανηγυρικό κλίμα, στην προσπάθειά τους να υποδεχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο Χιμένεθ καθυστέρησε να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα περίπου 20 λεπτά, με την αστυνομία να είναι παρούσα στον χώρο για οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Άλλωστε, όπως είχε προγραμματίσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο 46χρονος τεχνικός και οι τρεις συνεργάτες του που ταξίδεψαν μαζί, βγήκαν από το αεροπλάνο από άλλη έξοδο, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός με τους υπόλοιπους επιβάτες που ταξίδεψαν μαζί τους.

«Θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ»

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο, εν μέσω συνθημάτων και κλίματος ενθουσιασμού από τους οπαδούς της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ αρκέστηκε να σχολιάσει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Τη Δευτέρα θα έχουμε την συνέντευξη Τύπου, θα τα πούμε όλα. Θα δώσω στο 100% για την ΑΕΚ, θα τα συζητήσουμε όλα από Δευτέρα. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν εδώ, θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ».