Skip to main content

«Ξινό» τους βγήκε το φιλικό

«Ξινό» βγήκε στον Μαρίνο Ουζουνίδη το ισόπαλο (1-1) φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής στο Καυτανζόγλειο, καθώς τραυματίστηκαν οι Γιάκομπ και Παπαστεριανός.
«Ξινό» βγήκε στον Μαρίνο Ουζουνίδη το ισόπαλο (1-1) φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής στο Καυτανζόγλειο, καθώς τραυματίστηκαν οι Γιάκομπ και Παπαστεριανός.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός αποχώρησε τραυματίας με κάκωση στο γόνατο και η κατάσταση του θα εξεταστεί πιο διεξοδικά αύριο. Με ενοχλήσεις  στον δικέφαλο αποχώρησε ο Γιάκομπ, με την κατάστασή του να μην δείχνει ανησυχητική. Οριστική ιατρική εκτίμηση πάντως για τον Ρουμάνο επιθετικό θα γίνει τη Δευτέρα, όταν η ομάδα θα επανέλθει σε πρόγραμμα προπονήσεων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ουζουνίδης έκανε πολλές δοκιμές. Ο Γηραιός  προηγήθηκε στο 29` με σουτ του Κυριαζή, ενώ ο Μάρα έχασε πέναλτι στο 55`. Στο 64`, μετά από λάθος της άμυνας, ο Κανδύλας, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ισοφάρισε για το τελικό 1-1

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής (60΄ Μέλκας), Σαρακατσάνος, Κυριαζής, Αραμπατζής (46΄ Χοσέμι), Λίμα (46΄ Κανακούδης), Καρλίνιος (46΄ Ρομάν), Παπαστεριανός (11΄ Ντάνι, 58΄ Στάμου), Γκαρσία (46΄ Μάρα), Βουτσιάς (46΄ Σζοτ), Σολτάνι (46΄ Σίσιτς), Γιάκομπ (34΄ Τσίτας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Δινόπουλος, Παραλίκης, Μυροφορίδης, Κουρδάκης, Κάνουλας, Ασλανίδης, Τσούκανης, Κουλίδης, Κανδύλας, Δερμιτζόγλου, Διαμαντίδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Κανέτι, Κύρκος, Βαγγέλη, Δανίδης, Μπαλάσας Γ, Μπαλάσας Β, Χοινοντίδης, Παπατζίκος, Μαυροματίδης, Νταντίδης, Μποντίκας.

Οι παίκτες έχουν ρεπό για το σαββατοκύριακο και επανέρχονται στις προπονήσεις από τη Δευτέρα 11/10.