Skip to main content

Χωρίς Κάλατς η Καβάλα με ΑΕΚ

Τελικά ο Αυστραλο-κροάτης Ζέλικο Κάλατς δεν θα υπερασπιστεί το τέρμα της Καβάλας στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ (για την 11η αγωνιστική της Super League), αφού το πρόβλημα στους προσαγωγο
Τελικά ο Αυστραλο-κροάτης  Ζέλικο Κάλατς δεν θα υπερασπιστεί το τέρμα της Καβάλας στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ (για την 11η αγωνιστική της Super League), αφού το πρόβλημα στους προσαγωγούς του δεν υποχώρησε και τον θέτει εκτός μάχης. Οι υπηρεσιακοί προπονητές Βαγ. Γούτης και Νίκος Καραμπιπέρης θα εμπιστευθούν τον Γάλλο Ιτάνζ, που θα ξαναπάρει την ευκαιρία του κάτω από τα δοκάρια της Καβάλας ύστερα από απουσία ενάμιση μήνα (τελευταία φορά αγωνίστηκε εναντίον του ΠΑΣ στα Γιάννινα κι έκτοτε η θέση «καταλήφθηκε» από τον Κάλατς!).

Το τεχνικό δίδυμο, που διαδέχθηκε τον Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της Καβάλας, ψάχνει στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας τις εναλλακτικές λύσεις και για άλλες τέσσερις θέσεις στην αρχική ενδεκάδα: τους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά των τιμωρημένων Ονουάτσι, Οικονόμου και Ντικρόκ, καθώς και του τραυματία Ηλία Ιωάννου.

Έτσι, το Σάββατο (4.45μμ) η Καβάλα θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο σχεδόν κατά το ήμισυ, αφού συνολικά πέντε βασικοί της παίκτες έχουν τεθεί εκτός προγραμματισμού (τιμωρίες – τραυματισμοί).

Κατά τα άλλα, έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ, που δεν θα έχει τελικά οργανωμένους φιλάθλους της στο πλευρό της –αφού οι δύο ΠΑΕ δεν τα «βρήκαν» με τον τρόπο πληρωμής των εισιτηρίων που επρόκειτο να διαθέσει η καβαλιώτικη ομάδα στην αθηναϊκή.  Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 25 έως 50 ευρώ.