Skip to main content

Χωρίς οπαδούς θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και έτσι ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ θα γίνει χωρίς κ
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και έτσι ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ θα γίνει χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε "για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του", την 3η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό Βόλου, με χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ αναφέρει:

 ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ.

Καταθέτει έφεση ο Παναθηναϊκός

Η ποινή θα ισχύσει εφόσον δεν "πέσει" στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, όπου είναι βέβαιο πως θα προσφύγουν οι "πράσινοι". Βέβαια, αν θέλουν να έχουν τύχη, πρέπει και το νομικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αλλά και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, να κινηθούν γρήγορα, αφού η εκδίκαση της υπόθεσης πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά στις απολογίες που έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (7/10), ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην υπερασπιστική του γραμμή υποστήριξε ότι "τα γεγονότα προκλήθηκαν εξαιτίας της μεγάλης αδυναμίας της αστυνομίας να εμποδίσει την είσοδο στο γήπεδο ατόμων χωρίς διακριτικά πριν εμφανιστεί η ομάδα στο γήπεδο και 1,5 ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού και άρα δεν υπάρχει ευθύνη του Παναθηναϊκού".