Skip to main content

Χωρίς Πρίττα η προπόνηση

Ο Σάκης Πρίττας αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα και ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Αντίθετα, Γκαρσία και Κάμπορα προπονήθηκαν κανονικά, ενώ αύριο θα επανέλθει πιθανότατα στο κανονικό πρόγραμμα
Μία πρωινή προπόνηση συμπεριλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του Άρη ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Νάτσο Γκαρσία και Χαβιέ Κάμπορα προπονήθηκαν κανονικά. Ο Μιχάλης Σηφάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και από αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Νταρίο Φερνάντεζ. Σήμερα δεν προπονήθηκε ο Σάκης Πρίττας λόγω ενός σφιξίματος στη γάμπα. Ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τους παίκτες του Άρη.

Προς εξάντληση τα εισιτήρια

Ζήτηση ανάλογη με εκείνη του καλοκαιρινού φιλικού εναντίον της Μπόκα Τζούνιορς έχουν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης.
Οι ‘κίτρινοι’ έχουν θέσει ήδη σε κυκλοφορία τα ‘μαγικά χαρτάκια’, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν άμεσα. Σε επίπεδο οπαδών, εξάλλου, γίνονται ήδη προετοιμασίες για ανάλογη παρουσία στις κερκίδες.
Δηλαδή, τη δημιουργία ατμόσφαιρας ντέρμπι με μερικούς τόνους… χαρτιού! Μετά το τέλος του ματς, βέβαια, έχει συμφωνηθεί από τη Λέσχη Φίλων Άρη και τον δήμο Θεσσαλονίκης, να συγκεντρωθεί και να μεταφερθεί όλη η ποσότητα με φορτηγά σε χώρους ανακύκλωσης.