Skip to main content

Χωρίς προβλήματα πέρασαν οι οπαδοί του Άρη από τα Τέμπη

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί η διέλευση από την κοιλάδα των Τεμπών των χιλιάδων οπαδών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης, που μεταβαίνουν στην Αθήνα για
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί η διέλευση από την κοιλάδα των Τεμπών των χιλιάδων οπαδών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης, που μεταβαίνουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα Τέμπη πέρασαν από τις 9 έως και τις 11 το πρωί περί τα 240 λεωφορεία και εκατοντάδες ΙΧ με τους «κίτρινους» φιλάθλους. Σε εκείνο το διάστημα η κίνηση διεξαγόταν με περιορισμένες ταχύτητες μέσα στην κοιλάδα, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξουν άλλα προβλήματα.

Οι φίλαθλοι του Άρη αναμενόταν να επιστρέψουν οργανωμένα στη συμπρωτεύουσα τα ξημερώματα της Κυριακής. Με απόφαση της Α.Δ. Λάρισας, η κυκλοφορία στην κοιλάδα των Τεμπών διεξάγεται σε μια λωρίδα και με συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο εφαρμόζεται απαρέγκλιτα. Ειδικότερα, από τις 9 σήμερα το πρωί και έως τις 6.30 το απόγευμα με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 7 το απόγευμα και έως τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη και από τις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Το ίδιο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί και το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς.