Skip to main content

Χωρίς προπονητή ο ΠΑΟΚ για δυο μήνες!

Με μια προκλητική απόφαση η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ απαγορεύει την είσοδος του Μάκη Χάβου για 60 ημέρες στους αγωνιστικούς χώρους!

Με μια προκλητική και άνευ προηγουμένου απόφαση, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, απαγορεύει την είσοδο του Μάκη Χάβου για 60 ημέρες στους αγωνιστικούς χώρους και του επιβάλλει πρόστιμο 10.000 ευρώ! Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός, οι φίλαθλοι του οποίου στο ίδιο παιχνίδι τραυμάτισαν με κέρμα τον επόπτη, τιμωρήθηκε απλά με χρηματικό πρόστημο.

Ο Χάβος κατηγορείται, βάσει του φύλλου αγώνα, για εξύβριση διαιτητή στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκης, στο οποίο είχε αποβληθεί από τον πάγκο της ομάδας του. Σημειώνεται ότι με πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε και η ομάδα του δικεφάλου.

Η ποινή έρχεται στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς για το δικέφαλο αφού στο επόμενο διάστημα κρίνεται η συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και το πλασάρισμα στα πλέι οφ. Η ποινή έχει εφέσιμο χαρακτήρα, όμως αν τελικά δεν αλλάξει ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθει να παίζει και να κερδίζει μόνος του!

Ωστόσο, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δεν έδειξε την ίδια αυστηρότητα απέναντι στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του. Στους «ερυθρόλευκους» επιβλήθηκε απλά πρόστιμο 28.500 ευρώ.