Skip to main content

Χοσέμι, ο νέος ηγέτης

Στον Χοσέμι θα δώσουν το χρίσμα του νέου ηγέτη του Ηρακλή οι διοικούντες των κυανόλευκων.

Ο Τάσος Κατσαμπής θα «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και στον Ηρακλή αναζητούν τον νέο ηγέτη της ομάδας. Οι διοικούντες των κυανόλευκων αποφάσισαν να δώσουν αυτό το χρίσμα στον Χοσέμι, με τον οποίο είχαν συνάντηση. Του μετέφεραν την συγκεκριμένη τους επιθυμία, δείχνοντας ότι πιστεύουν στις δυνατότητες του και τον χαρακτήρα του, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του ζήτησε εγγυήσεις για τον οικονομικό τομέα και όχι μόνο, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος αμυντικός τους εξέφρασε την επιθυμία του να διεκδικήσει του χρόνου ο Ηρακλής μία θέση στα πλέι-οφ αλλά και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Κάτι που αποτελεί στοίχημα για την νυν διοίκηση. Υπενθυμίζεται πως ο Χοσέμι έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τους κυανόλευκους.

Ο Ισπανός πάντως δείχνει ότι θέλει από τώρα να βοηθήσει την ομάδα του, καθώς  ήδη έχει πραγματοποιήσει την πρώτη μεταγραφική εισήγησή του στους ιθύνοντες του Ηρακλή. Ο Χοσέμι τους πρότεινε τον 31χρονο αμυντικό μέσο της Αλμερία, Χουανίτο, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης στις Μάλαγα, Αλαβές και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έχει ύψος 1.86 και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως κεντρικός αμυντικός. Αυτές τις μέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αλμερία για να λύσει το συμβόλαιο του και εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί, δεν αποκλείεται να κινηθεί ο Ηρακλής για την απόκτηση του.  

Κατά τα άλλα, συνεχίζεται η προετοιμασία των κυανόλευκων ενόψει του Κυριακάτικου τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη μέτρων τάξης και ασφαλείας της αναμέτρησης του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η πρόθεση της κυανόλευκης πλευράς είναι, βεβαίως, να ζητήσει εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας, που θα θελήσουν να βρεθούν στον αγώνα της Καλογρέζας.