Skip to main content

Χτυπά την καμπάνα, αλλά στηρίζει τη συλλογική προσπάθεια η ΝΔ

Την εκδοχή ότι η ΝΔ «χτυπά την καμπάνα» στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική της, ωστόσο «συνεχίζει να στηρίζει τη συλλογική προσπάθεια στην οικονομία, έδωσε μιλώντας στον Βήμα FM 99,5 ο εκπρόσω
Η ΝΔ «χτυπά την καμπάνα» στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική της, ωστόσο «συνεχίζει να στηρίζει τη συλλογική προσπάθεια στην οικονομία, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον Βήμα FM 99,5 .

Για την Εξεταστική είπε ότι η «αλήθεια δεν τεμαχίζεται».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στάσης της ΝΔ και πως ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει πως πρόκειται για τον πιο δύσκολο χειμώνα των τελευταίων 30 ή και 50 χρόνων.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει παρεκκλίνει της ορθής πορείας στην οικονομική πολιτική και η ΝΔ χτύπησε καμπανάκι, αλλά «ο Αντώνης Σαμαράς δεν είπε τέλος στη συναίνεση».

Ερωτηθείς για το θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής, ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι η ΝΔ δεν έχει κάτι να φοβηθεί, αλλά η έρευνα θα πρέπει να ξεκινήσει από το 1981. Τόνισε, δε, ότι η κριτική της ΝΔ σε σχέση με την Εξεταστική αφορά στο θέμα της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό και εφόσον η κυβέρνηση προχωρήσει, θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της.

«Αν η κυβέρνηση θέλει να κάνουμε την Εξεταστική, να την κάνουμε, αλλά να τα ψάξουμε όλα. Η αλήθεια δεν τεμαχίζεται, η αλήθεια είναι μία», επεσήμανε.