Skip to main content

Υπάρχει Άγιος Βασίλης; Ίσως... εσύ

Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων «Stray.Gr» περιμένει όλες και όλους τους φιλόζωους στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 στο χώρο Thission Loft
Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων «Stray.Gr»  περιμένει όλες και όλους τους φιλόζωους στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 (10:00 – 20:00) στο χώρο  Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα  (Μετρό: Κεραμεικός).

Στο φετινό «Bazaar Stray.Gr» θα προσφέρονται φανταστικά δώρα και στολίδια, ρούχα και κοσμήματα, βιβλία και dvd, και, βεβαίως, υπέροχα αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους μας. Ο λαχνός φέτος κρύβει μεγάλες εκπλήξεις, με δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία όπως το Porto Elounda και Poseidonion Grand Hotel, βιντεοκάμερα Canon FS200, ποδήλατα, δωροεπιταγές περιποίησης spa, μαθήματα ιππασίας, εκπαιδεύσεις βασικής υπακοής για το σκυλί σας. Επίσης φέτος θα συμμετέχουν κτηνίατροι και εκπαιδευτές που θα προσφέρουν δωρεάν συμβουλές σε όσους επισκέπτες τις χρειάζονται.