Skip to main content

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Γ. Μπουτάρης

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», θα είναι ο Γιάννης Μπουτάρης, όπως ανακοίνωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.
Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», θα είναι ο Γιάννης Μπουτάρης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τους άλλους δύο δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, Παναγιώτη Αβραμόπουλο και Ανδρέα Κουράκη.

Στόχος της παράταξης είναι να κερδίσει τις εκλογές, για να γίνει αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου και ο κ. Μπουτάρης κάλεσε τις άλλες δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συμφωνήσουν σε κοινό υποψήφιο, ενώ δήλωσε και έτοιμος να μην είναι ο ίδιος επικεφαλής, αν βρεθεί κάποιος καλύτερος. Κάλεσε, επίσης, τα κόμματα να μην δώσουν χρίσμα στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Το επόμενο διάστημα η «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» θα οργανώσει πολιτική εκδήλωση, στην οποία θα καλέσει τις άλλες παρατάξεις και θα θέσει επί τάπητος το ζήτημα της κοινής καθόδου.

«Η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη ενώνει και κερδίζει», σημείωσαν οι Π. Αβραμόπουλος και Α. Κουράκης. Και ο τρεις δημοτικοί σύμβουλοι κατηγόρησαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο ότι λειτουργεί ως «κομματικός εγκάθετος», χρησιμοποιεί για την προσωπική του προβολή τα δημοτικά ΜΜΕ και αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατό να δηλώνει ότι θέλει να είναι εκ νέου υποψήφιος, όταν στα Ταμεία του Δήμου υπάρχει ανοιχτό το θέμα της υπεξαίρεσης περίπου 30.000.000 ευρώ.