Skip to main content

Υπόθεση Siemens: Μεγάλα «ψάρια» βλέπει ο Καρατζαφέρης

Υπάρχουν μεγάλα ονόματα που εμπλέκονται, τα οποία δυστυχώς η Πολιτεία δεν βοηθάει στην αποκάλυψή τους, τονίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ζητώντας από τους πρώην και νυν αρχηγούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να μη
Υπάρχουν μεγάλα ονόματα που εμπλέκονται, τα οποία δυστυχώς η Πολιτεία δεν βοηθάει στην αποκάλυψή τους, τονίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ζητώντας από τους πρώην και νυν αρχηγούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να μη βάζουν «εμπόδια» στις ανακρίσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ούτε ο ΣΔΟΕ ανοίγει τους λογαριασμούς που πρέπει για όσα ξέρουμε ότι υπάρχουν, αλλά ούτε και η Τράπεζα της Ελλάδος ανοίγει λογαριασμούς υπευθύνων.

«Θέλω να πιστεύω ότι είναι μια κομβική στιγμή για την Δημοκρατία. Εάν τολμήσει ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς, τότε θα ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, αλλιώς η κατάσταση θα καθαρίσει εμάς», προσθέτει ο κ. Καρατζαφέρης.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του ΛΑΟΣ, κληθείς να σχολιάσει την άρνηση του κ. Σημίτη να πάει στην Εξεταστική, ο κ. Καρατζαφέρης σημειώνει: «Και ο κ. Καραμανλής αρνήθηκε… Νομίζω ότι αυτή η αλαζονεία πρέπει να ελεγχθεί δεόντως και με πολλή σοβαρότητα. Ουδείς είναι υπεράνω των νόμων. Το Σύνταγμα λέει ότι όλοι είμαστε ίσοι».