Skip to main content

Yποτροπή ο Λιονέλ Μέσι - Μένει εκτός για έναν ακόμη μήνα

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν προπονήθηκε σήμερα το πρωί και αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Εκτός για έναν ακόμη μήνα αναμένεται να μείνει ο Λιονέλ Μέσι καθώς τα ισπανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως υπέστη υποτροπή.

Συγκεκριμένα, ο ρ/σ «RAC» ανέφερε πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν πήρε μέρος στη σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας του καθώς έχει υποστεί υποτροπή στον τραυματισμό που τον έχει κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης ήδη για περίπου τρεις εβδομάδες.

Επίσημη επιβεβαίωση από τους Καταλανούς ακόμα δεν υπάρχει, καθώς αναμένεται ο παίκτης να υποβληθεί σε εξετάσεις και στη συνέχεια να εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέσι είχε τραυματιστεί στο δεξί πόδι στις 5 Αυγούστου, στην πρώτη προπόνησή του με τους Καταλανούς μετά την επiστροφή του από τις διακοπές και απουσίασε τόσο από τα  τελευταία φιλικά προετοιμασίας, αλλά και από τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Μπέτις.

Aν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για τον νέο τραυματισμό, ο Λατινοαμερικάνος σταρ του ποδοσφαίρου θα χάσει τους αγώνες με Οσασούνα, Βαλένθια, Γρανάδα και Βιγιαρεάλ για την Primera Division, αλλά και την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.