Skip to main content

Υπουργίνες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Πάντως μέχρι σήμερα οι ωραίες της Βουλής και της Ιπποκράτους έμειναν «στην απέξω», ακόμη κι αν - όπως λένε - ο Γιώργος είναι «πονηρός» και τις θέλει πάντα δίπλα του στις φωτογραφίες προεκλογικού τύπου
Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr


Τελικά οι γυναίκες του Παπανδρέου δεν αξιοποιούνται ούτε διαπρέπουν στο βαθμό που πολλοί θα περίμεναν ή θα ήθελαν. Παρά τις προσδοκίες δημοκρατικών κινημάτων και τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί ισότητας των δυο φύλων, η Λούκα Κατσέλη απαξιώθηκε σε χρόνο ρεκόρ από τους...δικούς της, η Άννα Διαμαντοπούλου «καπελώθηκε» από υφιστάμενό της υφυπουργό, η Κατερίνα Μπατζελή φοβήθηκε τα μπλόκα, η Τίνα Μπιρμπίλη έμεινε στις περιβαλλοντικές θεωρίες-ομιλίες που κάποτε έγραφε για τον πρόεδρο και η Μαριλίζα Ξενογιανακοπουλου μετά τα αχρείαστα εμβολια της νέας γρίπης «αρρώστησε» με το πώς θα τα στείλει πίσω...

Όσο για τη δικιά μας, υφυπουργό με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Θεοδώρα Τζάκρη, καλά που είναι καμία σατιρική εκπομπή και την βλέπουμε, θαυμάζοντας ταυτόχρονα την ευφράδεια και τον τεκμηριωμένο λόγο της. Τέλος, η Άντζελα Γκερέκου ανέλαβε να κάνει την τουριστική καμπάνια της Ελλάδος και σκέφθηκε εντελώς… μόνη της να αλλάξει το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» με το…πρωτότυπο «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» που παραπέμπει σε διαφημιστικά σποτάκια τράπεζας!

Βέβαια, ύστερα από τις γκάφες των ανδρών της κυβερνώσας παράταξης στους δανεισμούς και στα επιτόκια, οι…συντρόφισσές τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιστρατευθούν και να κληθούν -έστω και καθυστερημένα- και να συνδράμουν ουσιαστικά και όχι …διακοσμητικά .

Πάντως μέχρι σήμερα οι ωραίες της Βουλής και της Ιπποκράτους έμειναν «στην απέξω», ακόμη κι αν - όπως λένε - ο Γιώργος είναι «πονηρός» και τις θέλει πάντα δίπλα του στις φωτογραφίες προεκλογικού τύπου «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ», όμως δυστυχώς αυτές δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και άσε που και ο Θόδωρος (Πάγκαλος) δεν τις αφήνει, διότι έκαστος στο είδος τους!