Skip to main content

Ζάχαρης: O Λαϊκός Δρόμος Νεάπολης - Συκεών χρειάζεται εξωστρέφεια

Ο υποψήφιος δήμαρχος επισήμανε ότι οι άνθρωποι του αθλητισμού, πρέπει να αποτελούν συμβουλευτικό σώμα για τη δημοτική αρχή

Την θέση του ότι οι δημοτικοί χώροι άθλησης πρέπει να παραχωρούνται δωρεάν στις αθλητικές ομάδες του Δήμου, εξέφρασε ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Ηλίας Ζάχαρης κατά τη σύσκεψη των αθλητικών σωματείων του Δήμου για την προετοιμασία του 4ου Λαϊκού Δρόμου «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΦΑΛΗΣ» διοργανώνεται την Κυριακή 7 Απριλίου.

Δεν έχει σημασία η χαμηλή χρέωση, σημασία έχει ότι ο Δήμος πρέπει να δείξει στα σωματεία ότι κάνει κάτι για να τα βοηθήσει, είπε ο κ.Ζάχαρης, ο οποίος ανέφερε ως παράδειγμα άλλους δήμους που δεν επιβάλλουν χρεώσεις.

Παράλληλα επισήμανε ότι οι άνθρωποι του αθλητισμού, πρέπει να αποτελούν συμβουλευτικό σώμα για τη δημοτική αρχή και όχι να καλούνται για να συνεισφέρουν στην ενίσχυση των συμμετοχών.

Ο κ.Ζάχαρης, ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη ως πρόεδρος του ΕΑΣ Αλέξανδρος Συκεών, τόνισε ότι τέτοιους είδους εκδηλώσεις πρέπει να διακρίνονται για την εξωστρέφεια τους και θα έπρεπε να είχαν κληθεί και άλλοι φορείς, όπως όμοροι δήμοι και η περιφέρεια να συμμετέχουν για να ενισχυθεί η ίδια η διοργάνωση.

Θα βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις για να πετύχει και θέτουμε στη διάθεση της διοργάνωσης όλες τις ιδέες μας για τη βελτίωση της, αν τις θέλουν, είπε ο κ.Ζάχαρης.