Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ: ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για άτομα εντός του κόμματος που βάλλοτν καθ' υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λάβρος κατά της απόφασης της ΕΕΑ για τον ΠΑΟΚ ήταν ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης με γραπτή του δήλωση που εξέδωσε πριν λίγο.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση μη δικαίωσης του Δικεφάλου του Βορρά θα παραιτηθεί από τη θέση του και κατ’ επέκταση από τη ΝΔ.

Αναλυτικά η δήλωση Ζαγοράκη:

Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς: Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ