Skip to main content

Ζαγοράκης για άδειες: Καλά θα κάνουμε να σεβόμαστε τον Σαββίδη

Όταν άλλοι μεταφέρουν την επενδυτική τους δραστηριότητα εκτός Ελλάδος, ο Σαββίδης και μένει και επενδύει, τονίζει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ

Διαχωρίζει ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ζαγοράκης, τον Ιβάν Σαββίδη από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, τονίζοντας ότι ο ομογενής επιχειρηματίας μένει στην Ελλάδα και επενδύει, όταν άλλοι μεταφέρουν την επενδυτική τους δραστηριότητας στο εξωτερικό.

Όπως εξηγεί σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Ζαγοράκης, «η απαράδεκτη διαδικασία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών δείχνει, για ακόμη μια φορά, το πόσο εκτός πραγματικότητας είναι αυτή η κυβέρνηση».

«Η κριτική όμως στη διαδικασία δε μπορεί να πλήττει αδιάκριτα τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες και μάλιστα σε τόσο δύσκολες, για την χώρα, στιγμές», προσθέτει ο ίδιος και συμπληρώνει: «Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολλές φορές αποδείξει ότι είναι ένας άξιος Έλληνας. Όταν άλλοι μεταφέρουν την επενδυτική τους δραστηριότητα εκτός Ελλάδος, ο Σαββίδης και μένει και επενδύει».

«Αντί λοιπόν να τον "πυροβολούμε", καλά θα κάνουμε να τον σεβόμαστε..», σπεύδει να επισημάνει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, που συνοδεύει την ανάρτησή του με μία φωτογραφία του πλάι στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάλογη δήλωση υπέρ του σεβασμού προς τον ομογενή επιχειρηματία είχε προβεί και ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης.