Skip to main content

Ζαγοράκης, η επιστροφή

Επίκειται επάνοδος Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το έκτακτο Δ.Σ. αναβλήθηκε, αλλά το ζήτημα θα τεθεί προς συζήτηση στο γεύμα που θα δοθεί το βράδυ για όλη την ομάδα.
Το πρωί έγινε γνωστό ότι το απόγευμα θα λάβει χώρα, με πρωτοβουλία του Ζήση Βρύζα, έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, με θέμα, κατά βάση, την επάνοδο του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία του συλλόγου. Η συνεδρίαση, εν τέλει, αναβλήθηκε, ενώ το εν λόγω ζήτημα, καθώς και αυτά της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και των μεταγραφών θα τεθούν προς συζήτηση στο γεύμα που θα δοθεί το βράδυ για όλη την ομάδα.

Άλλωστε, η ολική επαναφορά του Θοδωρή Ζαγοράκη στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας θέλει χρόνο για να δρομολογηθεί, καθώς προέχει το να μείνει «άθικτος», τόσο σε επίπεδο εντυπώσεων όσο και σε οικονομικό επίπεδο, ο Ζήσης Βρύζας, καθώς πρέπει να πάρει εγγυήσεις για χρήματα που διέθεσε ως ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένταξη προσώπων στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει μετά την 8η Ιανουαρίου του 2010, διότι τότε λήγει η θητεία της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης.

Όπως και να έχει, πάντως, η απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να επανέλθει στην προεδρία της ομάδας θεωρείται ειλημμένη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε, κυρίως, ασκήσεις τακτικής. Απόντες ήταν ο Βερόν, που ταλαιπωρείται από ίωση, ο Φιλομένο, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και ο Μουσλίμοβιτς, που υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση.