Skip to main content

Ζάκυνθος: 40χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με κουζινομάχαιρο

Φέρεται να είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με τη σύντροφό του, την οποία είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου αφού ένας 40χρονος άντρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα κουζινομάχαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού ιστότοπου ermis.news, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Καταστάρι Ζακύνθου και οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 40χρονος «κάρφωσε» το ΙΧ μάρκας Smart περίπου στις 05:00 το πρωί και στην συνέχεια τραυματισμένος σύρθηκε λίγα μέτρα όπου έπεσε σε παρακείμενο χαντάκι. Τον άτυχο άντρα εντόπισαν περαστικοί στις 07:00 το πρωί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε αυτοτραυματιστεί κόβοντας τις φλέβες του χεριού του με μαχαίρι που βρέθηκε πάνω του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με τη σύντροφό του και ο ίδιος φέρεται να την είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, τον αναζήτησε και τον εντόπισε, αλλά δυστυχώς, ήδη είχε προβεί στο απονενοημένο διάβημα.