Skip to main content

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 12χρονου: Μου το έφερε νεκρό ο γείτονάς μου

Ο πατέρας που μικρού παιδιού από τη Ζάκυνθο που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή σημειώνει πως πέθανε «ακαριαία και δεν ακούστηκαν φωνές».

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του αγοριού που, το βράδυ του Σαββάτου, έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, ενώ έπαιζε κρυφτό με φίλους του στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αγόρι ήρθε σε επαφή με κλιματιστικό ξενοδοχείου, στο οποίο είχε σημειωθεί διαρροή ρεύματος, κεραυνοβολήθηκε και έφυγε, ακαριαία, από τη ζωή.

«Δεν έχω λόγια... Μου το έφερε νεκρό στα χέρια ο πατέρας του φίλου του και γείτονάς μου. Έφυγε ακαριαία από τη ζωή, δεν ακούστηκαν φωνές. Έπαιζαν κρυφτό τα παιδιά μας και το δικό μου κρύφτηκε πίσω από κάποιες αφύλαχτες εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου» λέει στο protothema.gr, αδυνατώντας να πιστέψει το «χτύπημα» της μοιράς, ο πατέρας του παιδιού.

Και συνεχίζει: «Τον είδαν οι φίλοι του ότι δεν είχε τις αισθήσεις του το παιδί μου και ένα από τα παιδιά έτρεξε και το είπε αμέσως στον πατέρα του κι εκείνος στη συνέχεια, το πήρε αγκαλιά και μου το έφερε έντρομος. Θα μπορούσαν να είχαν κρυφτεί κι άλλα παιδάκια σε εκείνο το σημείο και να θρηνούσαμε τώρα κι άλλες αθώες ψυχούλες. Θα κινηθώ νομικά».

Πηγή: protothema.gr