Skip to main content

Ζάκυνθος: Βρετανός έκανε φάρσα ανακοινώνοντας καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο (video)

Ένας τουρίστας από τη Βρετανία βρέθηκε στο κρατητήριο αντί για την πτήση του καθώς αποφάσισε να κάνει φάρσα στους επιβάτες του αεροδρομίου Ζακύνθου.

Ένας 22χρονος Βρετανός τουρίστας αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στους επιβάτες που περίμεναν τις πτήσεις τους ανακοινώνοντας από το μικρόφωνο του αεροδρομίου της Ζακύνθου καθυστερήσεις πτήσεων.

Τη φάρσα κατέγραψε ένας επιβάτης, ενώ στο βίντεο φαίνεται ο 22χρονος μετά την πλάκα να απομακρύνεται από τους άνδρες της ασφάλειας.

Ο νεαρός έλεγε ότι θα υπάρχει εξάωρη καθυστέρηση της πτήσης με προορισμό το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ και στη συνέχεια εξάωρη καθυστέρηση για Μάντσεστερ. Ωστόσο τέτοια πτήση δεν ήταν προγραμματισμένη και προκλήθηκε σύγχυση μεταξύ των επιβατών, καθώς όλοι αναρωτιούνταν τι συνέβη.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο χώρο ένας άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου μαζί με έναν αστυνομικό. Ο νεαρός συνελήφθη ενώ δεν του επιτράπη να επιβιβαστεί στην πτήση του.

 «Περιμέναμε να ανοίξουν οι πύλες και τότε ακούσαμε από τα μεγάφωνα περίεργες ανακοινώσεις. Όταν σήκωσα το βλέμμα μου, είδα έναν νεαρό στο μικρόφωνο και έβγαλα το τηλέφωνό μου για να τραβήξω βίντεο. Έκανε περίπου τρεις ή τέσσερις ανακοινώσεις για πτήσεις που θα καθυστερούσαν αρκετές ώρες», είπε ο επιβάτης που κατέγραψε το σκηνικό.

«Λίγο αργότερα διαπίστωσα ότι αφέθηκε τελικά ελεύθερος παρότι του είπαν ότι θα τον κρατήσουν στο αεροδρόμιο και θα του κατασχέσουν το διαβατήριο για τρεις μέρες. Όμως μετά από λίγο του είπαν απλώς να φύγει», συμπλήρωσε. Σημειώνεται ότι ο άνδρας ανάρτησε το βίντεο στο TikTok.

Πηγή: ΣΚΑΪ, Daily Mail