Skip to main content

Ζάρας: Δουλέψαμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας

Ο έμπειρος γκαρντ του Ηρακλή τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της παλεύοντας στο παρκέ κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας.

Την αγωνιστική συνοχή και τον περιορισμό των επιθετικών ατού του Ιωνικού Νικαίας έχρισε ο Θοδωρής Ζάρας ως τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ηρακλή κατά την αυριανή αναμέτρηση στο Κ.Γ «Σοφία Μπεφόν».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο έμπειρος γκαρντ του «Γηραιού»:

«Προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο θέλουμε να σβήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την μνήμη και την βαθμολογία. Μέσα στην βδομάδα δουλέψαμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να εμφανιστούμε βελτιωμένοι στα επόμενα παιχνίδια.

Αυτό που μας στοίχισε στον αγώνα με τον Πανιώνιο ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης σε όλη την διάρκεια του 40λεπτου και ειδικότερα στον τομέα της άμυνας, αφού επιθετικά δείξαμε αρκετά καλό πρόσωπο. Η αφοσίωση μας στο παιχνίδι είναι το στοιχείο που δώσαμε βάση περισσότερο μέσα στη βδομάδα.

Πηγαίνοντας στην Αθήνα, ο στόχος μας δεν είναι άλλος από το να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, να παλέψουμε για κάθε μπάλα μέσα στο παρκέ και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα, όπως ο Ιωνικός, με ταλέντο και πληρότητα σε όλες τις θέσεις του γηπέδου, η οποία έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά από δύο σερί θετικά αποτελέσματα και την αλλαγή του προπονητή της.

Πιστεύουμε πως αν παραμείνουμε ενωμένοι και καταφέρουμε να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού του Ιωνικού θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, μετά το διπλό στην Λάρισα!».