Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
x

ΖΑΡΑΣ: Η ΕΔΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ

«Βάζουμε στόχους χαμηλούς και όταν τους ξεπεράσουμε πάμε για το κάτι παραπάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος γκαρντ του «Γηραιού».

Για τη μετεγγραφή του στον Ηρακλή, τους στόχους που θέτει αλλά και τη φετινή Basket League αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Θοδωρής Ζάρας.

Αρχικά ο έμπειρος γκαρντ του «Γηραιού» ανέφερε: «Στον Ηρακλή έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα προόδου, είναι μια οργανωμένη ομάδα, στην οποία ο κόουτς Καστρίτης έχει κάνει μια αρκετά δυνατή ομάδα, στην οποία έχουμε αρχίζει να χτίζουμε και να δίνουμε βάσεις. Νομίζω ότι ο Ηρακλής θα είναι μια πολύ καλή ομάδα και εντός και εκτός έδρας και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για του στόχους του Ηρακλή: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία. Βάζουμε στόχους χαμηλούς και όταν τους ξεπεράσουμε πάμε για το κάτι παραπάνω. Έτσι κάνω και σαν άνθρωπος. Δεν πρέπει να εφησυχαστούμε που έχουμε κλείσει το ρόστερ. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ γιατί μας περιμένει μια πολύ δύσκολη σεζόν».

Για την απουσία του Ολυμπιακού: «Ίσως είναι λίγο διαφορετικό το πρωτάθλημα, αλλά βλέπουμε ότι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, το Περιστέρι, έχουν δυναμώσει πάρα πολύ. Θα είναι και φέτος πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Για το Ιβανώφειο και την δυναμική του: «Και η έδρα αλλά και ο κόσμος του Ηρακλή είναι ένα μεγάλο ατού. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας στηρίξει και μας υποστηρίξει. Βασιζόμαστε πολύ στην έδρα μας, αλλά οι καλές ομάδες φαίνονται και στα εκτός έδρας και από εκεί θα κριθεί σε ποια θέση θα τερματίσουμε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ